Nieuwsbericht - 27 april 2017 Hulptransport april 2017

Zaterdag 22 april 2017. Alles verliep die dag naar wens. Het was al om te beginnen dat de trailer al op de vrijdag daarvoor gelost was in Barendrecht en rond 14.00 klaarstond op het parkeerterrein van Dorp de Hoop. Zoals gewoonlijk begon Willem die zaterdagmorgen al vroeg met de voorbereidingen dit keer vergezeld van Bogdan een Roemeen die heel graag wilde helpen. Keurig op tijd (circa 9.00 uur) arriveerde de heftruck van de voedselbank om de zware objecten zoals electrische scootmobielen en wasautomaten te laden. Rond dezelfde tijd kwamen veel helpers aan en men zette meteen de vaart erin met laden. Het was ideaal droog weer zodat men de goederen buiten kon uitstallen en de beladers konden selecteren wat ze in de trailer wilden hebben.

 

 

Op het laatst kwam er nog een supergrote tafel en dat paste nog maar net, toen het daar bijna afgeladen was, vulde Bogdan de allerlaatste ruimte nog op met zakken gesorteerde kleding. Daarna werd bijgevuld via de achterzijde. En de tijd van het vorige transport geëvenaard om 13.00 uur zat alles er in!

De bestemmingen: 2 in Baia Mare, Campulung Moldovenesc, Calafindesti, Ipotesti, Bursuceni, Botosani, Ichimeni, Mihai Kogalniceanu, en Iasi (op een enkel klein foutje na is alles gelukt!!).

Iedereen weer bedankt voor de inzet!!!

 

 

Naar boven


© Copyright 2006 - 2023   Stichting Hulp Oost-Europa  |   Alle rechten voorbehouden  |   Disclaimer  |  Privacyverklaring  |