Nieuwsbericht - 30 april 2018 Hulptransport april 2018

Eerste Klein Transport
Vrijdag 13-04-2018  t/m zaterdag 21-04-2018

De lading bestond uit de allerbeste zaken / materialen; de “topics” van een groot transport: hulpmiddelen voor de invalide en bejaarde medemens, muziekinstrumenten, groentezaden, kinderkleding enz. 

Die vrijdagmorgen konden we starten om 05.30 uur na caravan en grote aanhanger aangekoppeld te hebben. 4 man chauffeurs , dus met 2 auto’s konden we ook wisselen met rijden. Overnacht op de eerste goede rastplatsz in Oostenrijk de 2e nacht op de camping in Puspokladany. Wel de 2e dag al gelost in Erd (H): gelukkig de zwaardere objecten o.a. de piano en Hammond orgel etc. De ontvangst daar was uiterst vriendelijk.

 

 

De 3e dag aangekomen in Baia Mare, de auto’s + aanhangers gestald bij een koeriersbedrijf  en de volgende dag allerlei zaken gelost, groentezaden, verlichtings-armaturen maar ook het nodige breiwerk: wanten en dekens voor de Roma nederzetting. De volgende morgen op naar Campulung waar heel veel gelost kon worden, o.a. muziekinstrumenten: keyboards en xylofoons, voetbalschoenen.  Na het lossen direct door naar Gura Homorolui waar we nog net op tijd konden lossen voordat de straat geasfalteerd werd. Kinderwagen, kinderbedje, kinderkleding groentezaden gelost en weer door naar Ipotesti om te overnachten. Vanuit Ipotesti  gelost in Calafindesti, materialen voor Patrauti en Bursuceni zijn in Ipotesti opgehaald, en een bezoek gebracht en gelost in Botosani. Na de 2e overnachting in Ipotest weer huiswaarts vertrokken.

 

 

 

Naar boven


© Copyright 2006 - 2024   Stichting Hulp Oost-Europa  |   Alle rechten voorbehouden  |   Disclaimer  |  Privacyverklaring  |