Nieuwsbericht - 8 november 2017 Hulptransport oktober 2017

De instroom van goederen ging erg langzaam en het zat er dik in dat we het najaar-transport 2017 moesten uitstellen tot voorjaar 2018. Tijdens de herfstvakantie hoorden we dat de huidige bergplaats ontruimt moest worden. Het leek er even op dat we een half transport moesten gaan verzenden, maar na het niet zo fijne nieuws van ontruimen rolden de aanbiedingen van goederen over elkaar heen. Dus konden we een volle vracht laden op zaterdag 28 oktober, de truck was er  al de vorige dag-’s middags dus konden we vroeg beginnen met de voorbereiding op zaterdagmorgen.

 

 

Het was een transport dat veel records brak: de normale losadressen onderweg, op de laatste losplaats weer veel bestemmingen verderop:  o.a. Botosani, Dorohoi, en zelfs Negresti  >> 425 km verderop.  Voor de laatste keer was er zeeppoeder zo’n  1250 KG,  en er waren veel hulpmiddelen voor invaliden. Het laden ging erg vlot zodat we ook nog konden beginnen met ontruimen, de raamrekken  en het overtollige karton  verwijderd dank zij Dave die al direct een ritje deed langs het stort ---- alle helpers hartelijk dank.

 

 

Naar boven


© Copyright 2006 - 2023   Stichting Hulp Oost-Europa  |   Alle rechten voorbehouden  |   Disclaimer  |  Privacyverklaring  |