Steun Ons  

Uw steun is héél belangrijk!! 

Stichting Hulp Oost-Europa en de Werkgroep Roemenië bieden al jaren hulp in Oost-Europa. Om niet alleen nú, maar ook in de toekomst hulp te kunnen bieden, zoeken wij naar meer financiële steun en draagvlak. U kunt dit dankbare werk aan uw naaste in Oost-Europa ondersteunen en helpen voort  te zetten.

U kunt op verschillende manieren het werk van onze stichting steunen: met goederen, met een gift, een schenking of met diensten. De overheid beloont uw vrijgevigheid aan organisaties zoals de onze met inkomstenbelastingvoordelen, zoals:

Aftrekbaarheid van giften:
  • regeling voor periodieke uitkering (schenking als termijnen van lijfrente): deze zijn volledig aftrekbaar als gift zonder drempel en zonder maximum;
  • met ingang van 2006 vrijstelling van het successie- en schenkingsrecht.

U mag een gift aan Stichting Hulp Oost-Europa dus aftrekken voor de inkomstenbelasting. Maar dan dient het totaal van uw giften aan algemeen nut beogende instellingen in een jaar niet boven de 10% van het drempelinkomen uit te komen. Van uw giften is het eerste procent van het drempelinkomen niet aftrekbaar, met een minimum van € 60. Bij een lijfrenteschenking gelden drempel en het maximum niet. Voor meer informatie over giften aan een ANBI, zie de website van de belastingdienst: www.belastingdienst.nl.

Als u één van onze projecten of de hulptransporten financieel wilt steunen, kunt u eventueel een online donatie doen via de button hiernaast (via Stichting GeefGratis) of een gift over maken op ons rekeningnummer.

 

Stichting Hulp Oost-Europa te Dordrecht.
Penningmeester: Dik Snel
Dordrecht
Tel.: 078-6177985

ING Bank:
Account no.: 218514
IBAN: NL 08 INGB 0000 2185 14
BIC code: INGBNL2A

 

 

Online Doneren                ANBI

     

Naar boven


© Copyright 2006 - 2024   Stichting Hulp Oost-Europa  |   Alle rechten voorbehouden  |   Disclaimer  |  Privacyverklaring  |